Naršyti Žvejybos Reikmenys, Žvejybos Platformoms Su Dvigubu Ratu Kabliukai Didelis Platformoms Žvejybos Jūrinės Žvejybos Karoliukai Plaukia Masalas

€5.49 €7.84

(0 Atsiliepimai)

SKU: m83403



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pradėti naršyti žvejyba sekundžių su mūsų stiprus ir tvirtas komplektas!Mūsų dvigubo užrakto konstrukcija užtikrina saugumą, o jūs sugauti savo didžiausią žuvį dar.Tinka pradedantiesiems ir profesionalų lygį žvejyba, tai patogu ir praktiška rinkinys turi viską, ko jums reikia pradėti!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Surf Žvejybos Platformoms

Svoris: 45g viename rinkinyje

Gaminio dydis: (vidut.)22.1*12.2*1.8 cm/8.7*4.8*0.71 cm

Medžiaga: PP + nerūdijančio plieno

Pakavimo Sąrašas:

6* Naršyti Žvejyba Platformoms

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprastas Naudojimas: ruoškitės žuvis iš karto su mūsų naršyti žvejyba platformoms.Pridėkite ir svorio masalas, tada susieti juos į savo žvejybos linijos ir pradėti žvejybos per kelias sekundes.Mūsų patogi priemonė yra paprasta naudoti ir puikiai tinka pradedantiesiems, tiek ekspertams.

2.Patikimas Veikimas: Mūsų naršyti žvejyba platformoms bus ne mazgas arba pertraukos nelygios sąlygos, ir taip pat gali remti 170g plūdės.Jie yra stiprus ir tvirtas, todėl jūs galite pikis su savimi.

3.Padidino Žvejybos Sėkmė: Mūsų naršyti žvejyba platformoms ateiti su dvigubu užraktu pasukimo sąnarių, 6mm apelsinų ir apvalūs karoliukai, kabliukai užtikrina maksimalų stabilumą ir užkirsti kelią snagging.Plius, didelio matomumo plūdės pagalba nustatyti įkandimų ir sustiprinti savo žvejybos patirtį.

4.Įvairias Programas: Šių platformoms skirtos naršyti žvejybos entuziastai visuose lygiuose, nuo pradedančiųjų iki profesionalų.Jie gali būti naudojami paplūdimyje, surf, uostuose arba valtis, ir turi platų paraiškas įvairių žuvų rūšių ir sąlygomis.

5.Gausiai Atsargos: maksimaliai Padidinti savo laimikį su mūsų platų naršyti žvejyba platformoms.Su pakankamo kiekio, jums bus pilnai įrengtas, siekiant susidoroti su bet kokia žvejybos sąlygas, užtikrinant, jūs niekada praleidote didieji.Patogu ir praktiška, atsisveikinti su pavara nuostolių ir sveiki daugybę sėkmės galimybes.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Magnetas Žvejybos: no

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai