Elnias Tempti Roges Wearproof Stumdomas Kilimėlis Ledo Žvejybos, Medžioklės Žaidimas Malkos Medžioklės Įrankių Priedų Siuntas

€11.01 €28.98

(0 Atsiliepimai)

SKU: m84090



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ji slysta stabiliai ir atlaiko uždaviniai begalinis žiemą smagu!Paprasta įdiegti, naudoti jį kaip vaikų slidinėjimo, ar dovana, tai kaip puiki Kalėdų dovana.

Techniniai duomenys:

Dydis: 73*23inch

Medžiaga: Polietilenas

Produktų Sąrašas:

A: Elnias, Vilkite Rogės*1 gabalas ir virvę*2 vnt

Arba

B: Elniai, Vilkite Rogės*2 gabalus ir virvę*4 gabaliukai

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stabili Vilkimo: Specialus dizainas leidžia lengvai perkelti ant įvairių vietovių.Ar tai sniegas, ledas, ar sankryþos kalnai, ji slysta stabiliai.Ar tai šuo, sniego, arba asmuo, galite vilkti, tai Elniai, Rogės, su lengvumu.

2.Patikima Medžiaga: Perkelkite savo grobį vargo su mūsų elnias tempti roges.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, jos tvirtas statyti ir ilgaamžė ir didelio tankio polietileno kūno pasiūlyti optimalų atsparumą ir stabilumą, bet reljefas.

3.Greitai Įdiegti: Saugiai ir greitai susieti žemyn savo plėšikauti šis Elnias Tempti Roges nereikia sudėtingų įrankių ar priemonių.Tiesiog pridėti virvę, ir jūs galite pradėti naudojant jį ne kartą.

4.Platus Naudojimas: Pasukite savo kieme, į stebuklų su šiuo elnias tempti roges.Su savo universalumo, ji gali būti naudojama kaip sodas, rogės, žaidimas rogės, arba nešti malkas.

5.Nuostabi Dovana: Mūsų Elnias Vilkite Rogės yra puiki dovana nustebinti savo meilužio ypatingomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, Tėvo Diena, ar Kalėdos.Jo tvirtas ir lengvas dizainas daro tai puikus sprendimas, norint laimėti žaidimą be vargo.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai