Vaikai Nardymo Rinkinys, Nardymo Kaukės, Snorkeling Nustatyti Anti-Rūko Nardymo Kaukės, Akiniai, su Lengva Kvėpavimo Vamzdelį Mergaitėms Dropship

€7.15

(0 Atsiliepimai)

SKU: m499123



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savybės:

OOTDTY

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Vaikai nardymo rinkinys yra pagaminti iš kokybiškų PVC medžiagos, be kvapo kvapas.Patvarus ir lengva valyti ir tinka ilgalaikiam naudojimui.

Ne Ištekėjimo: sijonas vaikų snorkeling, nardymas kaukės yra skirtos su minkšta ir lanksti, kad suteikti vandeniui antspaudą savo veidą.

Aišku, ir Anti-rūko Nardymo Kaukės: plačios peržiūrėti teikia vaikas yra geresnė patirtis, o snorkeling, plaukimo ir scubas nardymas.

Reguliuojamas galvos juostelės (lengva reguliavimo sagtis tik su žnaibo ir traukti), didelės klasės nardymo rinkinys vaikas, kuris liejimo formos, kad tilptų vaikas veido formą.

Graži spalva: įskaitant nardymo kaukes ir nardymo vamzdelis su gražus spalvų!Mėgaukitės puikus laikas.Kostiumas amžius nuo 8 iki 15 metų amžiaus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Mėlyna/Violetinė/Geltona/Žalia/Rožinė/Pilka

Pakuotės Svoris: apytiksl.200g

Dydis: apytiksl.14x7.6cm/5.51x2.99in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1 x Nardymo Akinius Rinkinys

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai