Baidarių Kelio Adapteris Fotoaparato Adapteris Kelio Mount 6pcs Baidarių Geležinkelių Adapteris Baidarių Kelio Mount Bazės Geležinkelių Adapteriu, Daugiafunkcinis

€3.76 €5.38

(0 Atsiliepimai)

SKU: m516394



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Paversti savo kajako su mūsų tvirtas ir storas Baidarių Kelio Adapteris.Lengvai įdiegti ją į savo laivelį pridėti priedų ar pagerinti stebėjimo.Baidarių Bėgių Adapteris yra suderinamas su dauguma baidarių modeliai.Atnaujinti savo baidarės patirtį su mūsų Kelio Adapteris Baidarių šiandien!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Baidarių Bėgių tvirtinimo Adapteris

Svoris: apie 90g

Diafragma: apie 12,5 mm/0.5 in

Medžiaga: Nailonas

Dydis: apie 30mm/1.2

Pakavimo Sąrašas:

Baidarių Kelio Mount Adapteriai * 6

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus Nailono Medžiagos: Su kietas ir patvarus nailono medžiagos, Baidarių Bėgių tvirtinimo Adapteris gali pasigirti tvirta konstrukcija, kuri užtikrina saugų ir patikimą naudojimą sudėtinga narių.Jo stiprus statyti yra nesuderinta, išskirtinės veiklos, kad won ' t let you down.

2.Lengvas Tvirtinimo: Ši baidarių bėgių tvirtinimo adapteris trunka tik kelis paprastus veiksmus, siekiant įdiegti.Darbo patirtis ir naujokai gali tai padaryti savarankiškai.Tiesiog pritvirtinkite adapterį su laikikliu ir baidarių ir mėgautis savo vandens nuotykius.

3.Plataus pritaikymo: Ši baidarių bėgių tvirtinimo adapteris yra puikus aksesuaras jūsų baidarė, baidarėmis, pripučiamomis valtimis, arba laivelį.Jis leidžia jums pridėti įvairių aksesuarų savo baidarių geležinkelio be gręžimo skylių.Ji yra suderinama su dauguma baidarių trasos ir lengva įdiegti ir pašalinti.

4.Saugi Fiksacijos: Ši baidarių bėgių adapteris leidžia jums prijungti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, fotoaparatai, mobilūs telefonai, žuvis, tolimačiai, ir daugiau apie savo kajako.Ji yra stabili ir ne mažėja, tvirtai prijungtas prie fotoaparato, ir turi tvirtas jungtys, kad užtikrinti saugią tinka.

5.Nešiojamų Dydis: Baidarių Bėgių tvirtinimo Adapteris yra mažas ir lengvas nešioti, todėl jį galite pasiimti bet kur, kur jūs norite baidarių.Jis tinka ir įstatykite į savo rankas ir neužims daug vietos jūsų kajako.Jis leidžia jums pridėti įvairių aksesuarų savo baidarių trasa, pavyzdžiui, strypo laikikliai, kameros ar šviesos.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Baidarių Bėgių Tvirtinimo Adapteris

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai