4X Tualeto bakelio Flush Svirtis Pakeisti Toto THU068CP Kelionę Svirtis St743s,Molidan Side Mount Tualeto bakelio Svirtis

€25.70 €38.37

(0 Atsiliepimai)

SKU: m444722



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4X Tualeto bakelio Flush Svirtis Pakeisti Toto THU068CP Kelionę Svirtis St743s,Molidan Side Mount Tualeto bakelio Svirtis

Naudojimas: Praplaukite Bakas svirtis pakeisti TOTO Tualetai, THU068#CP kelionę svirtis St406, St707, St454E, St743E, St706, St743S.

Patvarus: apkalos raktas su vario Svirtelę.Tai labai patvari rankena rankos statybos.Jame yra vario apdaila, rankena su užrakinimo veržlė rankena.Stipri ir patvari ilgą laiką naudoti.

Lengva įdiegti: Šalutinis kalno tualetas svirties rankena, tinka TOTO Tualeto bakelio.Tvirtas, rankena yra patvari konstrukcija ir lengvai įdiegti.

Stilingas "Chrome" Gatavas: Tualeto bakelis kelionę svirtis yra Chromo apdaila, Rankena su Užrakinimo Riešutų, iš Anksto Išgręžtas 8 Colių, tikrai papildyti savo esamus apdailos vonios kambarys.

Naudojant Draugiškas: "Chrome" tualeto rankena puikiai tinka vaikams, mažiems vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, be taikyti per daug spaudimo.

Medžiaga:varis

spalva:silver+gold

Pakuotės Turinys:

4 * tualeto rankeną pakeitimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai