Šildymo Kūno Lipdukai Šaltas Oras Pleistras Lipdukas Kūno Ilgalaikis Nešiojamų Žiemos Atsargų, Rankų, Pilvo, Kojų Įstaiga

€5.51 €13.77

(0 Atsiliepimai)

SKU: m457215



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šildymo Kūno Lipdukai Šaltas Oras Pleistras Lipdukas Kūno Ilgalaikis Nešiojamų Žiemos Atsargų, Rankų, Pilvo, Kojų Įstaiga

Kulka Taškų:

1.Išplėstinė Šiluma: Gauti šiluma jums reikia lauko veikla, su mūsų Kūno Šildytuvus Su Klijais.Patirtis ilgalaikį palengvėjimą iki 8-18 val.Greita ir lengva taikyti, jums patogiai buvimo šilta visą dieną.

2.Šilumos Paklausa: Pareikšti sau trumpąją šiluma nenaudojant elektros energijos arba laukia šilumos ateityje.Nulupkite ir klijuoti šių kūno šildytuvų ir palengvinti diskomfortą, iš vėsus oras.Jų pašiltintos funkcija saugo jus šilta ir patogi lauke.

3.Universalūs Komfortas: Tvirtai prilimpa prie skyrelio jūsų drabužius ir kreiptis į bet kurią kūno dalį raminančią šilumą.Puikiai tinka juosmens, kojų, pilvo ir rankų, išvengti nudegimų.

4.Efektyvus Šilumos Difuzijos: Laikykis ir mėgautis.Patirtis iki 12 valandų šiluma, tik 15-30 minučių.Atidaryti pakuotės, nuimkite lipduką, ir taikyti jį į savo kūną ar juosmens.Slydimo juos į savo pirštines ar kišenės už papildomą jaukus jausmas niekur.Praktiška, paprasta naudoti, puikiai tinka lauko veikla.

5.Platus Panaudojimas: Ar esate slidinėjimas, žvejyba, snieglenčių sportas, žygiai, stovyklavimas, arba bet kokių kitų lauko veikla, jūs galite gauti nedelsiant šiluma su šiais kūno šildytuvus, kurie turi klijų pagrindo ir trukti iki 10 valandų.

Specifikacija:

Pakuotės dydis: (vidut.)18*14cm/7.09*5.51 cm

Pavadinimas: Šildymas Kūno Lipdukai

Pakavimo Sąrašas:

1pcs* Kūno Šilčiau Lipdukai

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir prašome apmokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Mantoprojektai.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Mantoprojektai.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį, arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinta ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklype per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgiau, kai kurios atokiose vietovėse.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Prekės Informacija
  • dropshippinbg: Parama
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pavadinimas: Šildymo Kūno Lipdukai

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai