Katė Katytė Retro Stiliaus Metalo Skardos Ženklas,Aš Tiesiog Keptos Jūs Kai Kurie Pyragai,Derliaus Katytė Retro Stiliaus, Sienos Meno Dekoro Metalo Ženklas Kitche

€11.23

(0 Atsiliepimai)

SKU: m116011



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aukščiausios kokybės medžiagos: alavo ženklai buvo pagaminti iš alavo,kuris yra labai tvirtas ir patvarus, todėl jūs neturite nerimauti, ji bus lenkimo arba nutraukti.Tiesiog jį nusipirkti be nerimauti.

Nuostabus dizainas: mūsų alavo ženklas yra gražus spausdinimo ir tai labai aiškių ir ryškių spalvų.Ir šis metalas ženklas turi keturis, iš Anksto Išgręžtas Skyles, kurios gali lengvai pakabinti, ir yra užspaudimo, todėl ji nebus fall lengvai.

Kelis tikslas: mūsų alavo ženklas gali būti naudojamas daugelyje vietų, pavyzdžiui, miegamasis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, garažas, biuras, baras, svečių namai ir kt.

Puiki dovana: gana metalo ženklas gali būti puiki dovana jūsų draugams, mėgėjams ir draugais.Be to, jūs galite siųsti juos į Padėkos Dienos, Motinos Dienos, Kalėdų ir kažkieno gimtadienis.

Pasitenkinimas garantuotas: Jei produktas buvo problema, kai jūs jį gauti, jūs galite susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti problemą.

specifikacija

Medžiaga: metalas

Dydis:12 x 8 cm (20x30cm)

Dydis:16 x 12 cm (40x30cm)

Paketą sudaro: 1x Indas Ženklas

Savybės

aukštos kokybės

Mūsų alavo ženklas buvo pagamintas iš aukštos kokybės alavo metalo, kuris yra tvirtas ir patvarus.Taigi jūs nesijaudinkite, ji bus lenkimo arba spausdinti nėra aišku.

gana spausdinti

Tai alavo metalo turi gana ir aišku, spausdinimo, kuris yra ilgalaikis ir turi ryškių spalvų.Ir jūs galite pakabinti jį į savo kambarį, kad jums jaustis gerai.Be to, jūs galite nuvalykite jį su vandeniu valyti, jis nebus išnyks.Taigi jums nereikės jaudintis dėl valymo problema.

platus taikymas

Alavo ženklas turi daug papročiai; jūs galite pakabinti juos į kambarį, garažai, namai, virtuvė, baras, restoranas, kavinė, valgomasis, baras, garažas, biuro, smuklė, miegamajame ar kitoje vietoje norite.Ir taip pat galite naudoti juos į šalis.Be to, jūs galite juos naudoti kaip dovana jūsų šeimai ir draugams.

ypatinga dovana

Gražūs modeliai, kad žmonės, kaip jis, iš pirmo žvilgsnio, ir skirtingas temas tinka kaip dovanos skirtingose vietose, pvz., kačių mylėtojai, juokingi draugais,housewarming.Kas daugiau, ši dovana tinka sau, motina, tėvas, sesuo , brolis, draugas, kolega, kaimynas, mokytojas, gydytojas ir pan.Ir tai yra taip pat puiki dovana gimtadienio, valentino dienos, baigimo, tėvo diena, motinos diena, padėkos, Kalėdų dieną.

Puikus Paslaugos

Jūs galite susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Ir Mūsų pradinis tikslas yra padaryti jūsų pirkti natūralios atrankos būdu produktas.

Prekės Informacija
  • Formos: Stačiakampis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalo
  • Stilius: Sielovados Stilius

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai