Kinijos Budistų Dirbinių, Plastiko, Medienos Žuvų Medienos Žuvų Šventyklos Bloko Beldžiasi Žaislas Budistų Straipsnių Skaičius 2/3 Colių Su Saugos Sagtimi

€0.62 €1.01

(0 Atsiliepimai)

SKU: m121043



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kinijos Budistų Dirbinių, Plastiko, Medienos Žuvų Medienos Žuvų Šventyklos Bloko Beldžiasi Žaislas Budistų Straipsnių Skaičius 2/3 Colių su Saugos Sagtimi

Kulka Taškų: 1、【PP Medžiaga】Šventyklos Bloko Būgnas pagamintas iš PP medžiaga, kuri yra stipri ir patikima, nėra lengva išeiti, neturi savitą kvapą, ir turi ilgą tarnavimo laiką, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

2、【Mediniai Žuvies Formos Dizainas】Mediniai Žuvų Būgno bloko formos dekoratyvinis dizaino, medinės žuvys, pilnas kūrybiškumą ir mados jausmą, rafinuotą kūrinys, plonos tekstūros, plokščia ir lygi.

3、【Pareikšti Ramiai】Šventyklos Bloko Zen Būgno gali būti naudojamas kaip atpalaiduojanti žaislas, bet kuriuo metu, kai jūs dirbate, ar studijuoti.Kai jūs bakstelėkite jį lengvai, garsas yra aiškus, ir ethereal, todėl ramiai.

4、【Nešiojamų ir Patogus】Meditacija Statinių Šventykla yra mažas dydis ir lengvai atlikti.Jį galima įsidėti į kišenę ar kuprinę, ir jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu, bet kur, kai jūs einate.

5、【Masto Programos】Šventykla, Būgno gali būti padėtos ant stalo, virtuvė, gyvenamasis kambarys, ir tt.Tai yra taip pat gera dovana vaikams, draugams, šeimos nariams.

Šventyklos Bloko Būgnas pagamintas iš medžiagos PP, kuris yra patvarus, nėra lengva sulaužyti, sklandžiai ir be šerpetų ir saugus naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Svoris: apie 40 g

Dydis: apie 5cm/1.97 colių

Spalva: Juoda

Produktų Sąrašas:

Mediniai Žuvies*1

Grūstuvas*1

Saugos Sagtis*1

Prekės Informacija
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Religinės
  • Medžiaga: Plastikiniai

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai