Aišku, Žvejybos Kibirą Vandens Saugojimo Krepšys Sulankstomas Skaidrus Kibirą Nedidelių Vandens Bako Lauko Masalas Barelis Žvejybos Įranga

€4.84 €6.91

(0 Atsiliepimai)

SKU: m82286



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12L Skaidrus Žvejybos Kibirą, Nešiojamas, Sulankstomas Vandens Bako Gyvos Žuvys Kibirai su Patvari Rankena Pesca Saugojimo Priemonės Skristi Karpis Lauko Žvejybos Reikmenys

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės ir Saugią: Pagamintas iš EVA ekologiška medžiaga, ji yra stora ir netoksiškas, kuris gali pagerinti lankstumo, atsparumo smūgiams ir korozijai.Talpa apie 12L.

2、Lengvai sulankstoma: rankena leidžia lengvai suvokti kibirą, kai jums reikia.Lankstymo dizainas, todėl šis kibiras labai tinka naudoti lauke, jūs galite lengvai sulankstyti ir įdėti jį į automobilio bagažinėje.

3、Filtras ir Užtrauktuko Dizainas: kibiras turi atrinkti ir aukštos kokybės užtrauktukas, todėl jūs galite laikyti gyvą masalą, o žvejyba.Lynas ar virvė yra tvirtas, tinka maždaug 6m/236.22 aukščio sugauti vandens, taip pat taikomas bet žvejybos entuziastas.Patogu sudėti ir laikyti.Atsisveikinimas su kelionės nuovargis.

4、Tvirtas ir Patogus: Jis priima keturių pusių trikampio formos, padėties ir sukasi veidrodėliai, kuris yra gana tvirtas, patogu sulankstyti ir lengvai valdyti.Tai yra patogu nešiotis kaip vandens bako metu lauko kelionės ir automobilio plovimo.

5、Akių Viršelis: akių dangtelis, skirtas apsaugoti gyvi jaukai iš šokinėja, išvengti vandens patekimo piktžolių, todėl jūsų jaukų švaresnis ir gyvena ilgiau, su dideliu užtrauktuku ir sklandžiau uždarymo.

Aprašymai:

1. Pagaminti iš EVA aplinkos apsaugos medžiagos, jis turi tvirta konstrukcija su stipriais keliamoji galia, ir ji yra taip pat plyšimui atsparus ir patvarus.

2. Easy-to-clean lygaus paviršiaus galima lengvai išvengti dirts ir savotiškas kvapas, ir jums tik reikia skalauti kibirą kelis kartus po naudojimo.

3. Sulankstomas ir nešiojamų dizainas, išsaugoti savo vietos, lengva nešiotis.Anti-štampavimo rezultatus, gera izoliacija, minkšta ir didelė rankena, patogi rankena.

4. Lengva sulankstyti ir lengvas: nereikia spręsti sunkius krovinius ir kosmoso įsisavinimo dar kartą, kai keliaujate.Jūs galite įdėti šį kibirą mažas kampe automobilio bagažinėje, ar net įdėti jį į savo žygiai maišelį.

Savybės:

Jis gali būti naudojamas vietoje įrengimai, smulkūs įrankiai, vandens maišeliai, maisto produktai.Ir jūs galite naudoti ją išlaikyti gyvą masalą po fotografavimo.Orą pralaidus ir openable akių maišą ant viršaus išlaiko savo jaukų švieži.Su virve, taip pat galite gauti vandens, aukštis apie 6 m/236.22 cm.

Techniniai duomenys:

Dydis:

Išklojus: apie 24*24*25cm/9.45*9.45*9.84 į

Sulankstytas: apie 26*26*8/10.24*10.24*3.15 į

Medžiaga: EVA

Spalvos: Mėlyna, juoda

Svoris: apie 570g

Lyno Ilgis: apie 6m/236.22 į

Talpa: apie 12L

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Žvejybos Kibirą*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Magnetas Žvejybos: no
  • Tipas: Masalas Metikas

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai