Ebike Ekranas 24V/36V/48V į KT LCD7C Spalvų Ekrano Bafang Vidurio Motorinių KT-LCD7C Ekranas SM Plug

€34.97 €54.64

(0 Atsiliepimai)

SKU: m67881



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LCD7C yra protingas ekranas, 24V/36V/48V maitinimo įtampa gali būti automatiškai pripažįstamas ir suderinama, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu.

Šis elektrinis dviratis LCD ekranas yra pagamintas iš aukštos kokybės plokštės ir aukštos kokybės plastiko, mažas dydis, graži, atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.

TFT ekranas yra gražus ir funkcionalus.Ekranas gali rodyti jojimo greitį, bendrą kilometražą ir sukauptas rida, jojimo metu, elektra valdomas važiuoklės, variklio galia ir temperatūros, akumuliatoriaus įtampą ir krovimo būklę, stabdžių būsenos ir aplinkos temperatūros.Kitų jojimo parametrus.

Parametro:su vartotojų skaičius parametru nustatymo funkcijas, variklio parametrus, greičio matavimo parametrų, greičio limito parametrai, galios parametrus, galia-padėti kontrolės parametras.

Transporto priemonė skatinti:Su 6Km/h galia-padėti funkcijas, padidinti logotipas metu mirksi didinti, ir vairuotojai gali jį naudoti, kai transporto priemonės vairavimas ir transporto priemonės vairavimas taupantis ir lengva.

Spalva:juoda

Medžiaga:Mišrios medžiagos

Pakuotės Turinys:

1 x ekrano

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai