Bitės Dviračių Komanda Dviračių Nustatyti, kombinezonai su Antkrūtiniais Šortai, Dviratis, Dviračių Džersis Marškinėliai trumpomis Rankovėmis Drabužius Ciklo Kalnų MTB Kalnų Kostiumas

€34.47 €86.17

(0 Atsiliepimai)

SKU: m66781



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apie mus:

LUBI kaip profesionalus dviračių prekės ženklo drabužius, laikosi prekės ženklo misija - "padaryk Geriau", ir naudoja profesionalūs siuvimo, puikus dizainas ir nepertraukiamas technologinių naujovių, paversti meilė ir aistra dviračiu, į aukšto našumo jojimo įranga su puikiai iš tekstūros ir aukščiausios klasės dizaino, ir suteikia geresnį naujos patirties, kiekvienas riteris, kuris trokšta nuolat pranokti save.

Ieškoti bendradarbiavimo:

1.Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjų,mes turime pakankamai atsargų, mes atsiųsime jums prekes per 2 darbo dienas po užsakymo, prašome nedvejodami pirkti,jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis.

2.Jeigu jūs esate didmenininkas,ar reikia lašas laivybos paslaugų,ar reikia pritaikyti,prašome susisiekti su mumis.Mes turime mūsų pačių gamykloje su profesionalų komanda ir puikus technologija,mes galime suteikti jums lengvatinę kainą ir pasiekti ilgalaikį stabilų bendradarbiavimą.

LUBI dydžio informacinis Blokas:CM

Pastaba: Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jus, kad!Nes tai yra rankinis gamyba,vienintelė klaida, 1-3cm Priklauso Normalus reiškinys.

100% Realios Nuotraukos:

Mūsų Korporacijos:

Mes aprofessional gamybos ciklą, megztiniai,Veikia drabužius,Badminon Drabužius Krepšinio Drabužių ir Kitų Sporto ar Sporto Įranga.

Mes turime Užbaigti ir Scient Kokybės Valdymo Sistemos Patyrę ir Įgudę Siuvėjai Siuvimo,Individualizuotas Paslaugas

Produktai yra Parduodami Europoje,Amerikoje ir Australijoje ir Kitose Šalyse,Produkto Dizaino Štampavimo,Pjovimo,Siuvimo,Gamybos ir Pardavimo Integracijos,Gaminio Kokybės Užtikrinimas,Kainos, Nuolaidos,Džiaugėsi, Konsultavimas.

Grąžinimo politika:

1.Mes priimame grąžinti per 15 dienų po to, kai gavo paketą.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Mes nepriimame grąžina, jei jums sugedo pakuotę arba mesti originalioje pakuotėje.

3.Mes bus būti atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas dėl šių priežasčių: išsiųstus blogo straipsnių, su defektais elementus.

4.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo pašto šie grąžinimo priežastis: nereikia reikia, bet daugiau, nepatinka, ar ne taip, kaip tikitės, ir t.t.

Apie atsiliepimą:

1.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

2.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kaip po:

Kaip mus rasti?

AČIŪ

be tavęs,

be mūsų.

Prekės Informacija
  • Rankovės Dydis: trumpas rankovės
  • Sezonas: Vasaros
  • Lytis: VYRAI
  • Prekės Pavadinimas: LuBi
  • Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Tipas: Jersey Rinkiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: GELIS Kvėpuojantis Padas
  • Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
  • Pardavimo metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
  • Kelnės Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai