Vežimėlis Puodelio Laikiklis Vežimėlį Kūdikiui Buteliuko Laikiklis Sukasi 360 Kūdikio Vežimėlis Wheechair Vandens Buteliuko Laikiklis Vežimėlio Priedai

€5.09 €10.18

(0 Atsiliepimai)

SKU: m63051



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kulka Taškų:

1.Lengva Prieiga Į Butelius: Skirta visiškai apsvarstyti jūsų patogumui, šis vežimėlis puodelio laikiklis leidžia jums turėti gėrimai po ranka, o stumia savo kūdikį.Nereikia pasiekti butelį, tai šalia tavęs.

2.Tvirtos PVC Medžiagos Ir Metalo: puodelio laikiklis yra pagamintas iš tvirtos ir patvarios PVC medžiagos ir metalinės, šios taurės savininkas nėra lengva nutraukti ir gali trukti ilgą laiką.

3.Bet kurio Kampo Reguliavimas: Su lanksčia 360° sukimosi pasukti dizaino vežimėlis puodelio laikiklis leidžia jums reguliuoti puodelį su bet kuriuo kampu norite.Jūs galite lengvai pasukama bazė išlaikyti savo gėrimo lygį ir išvengti išsiliejimo.

4.Didžioji Dauguma Vežimėliais: Ar turite platus arba siauras kaklo butelį, šis vežimėlis puodelio laikiklis gali laikyti jį saugiai.Jis gali būti montuojamas ant vairo arba pagal vežimėlio sėdynė, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

5.Lengvas Įdiegimas: Jums gali lengvai užrakinti vežimėlis puodelio laikiklis ant bet polių su paprasta pasukti varžtus.Jokie įrankiai yra reikalingi tai greitas ir patogus montavimas.

Aprašymas:

Išlaikyti savo butelius pasiekti su šiuo tvirtas puodelio laikiklis vežimėlio.Ji yra lanksti 360° rotacija, kuri leidžia jums reguliuoti kampas savo gėrimą.Jis tinka pagal vežimėlio sėdynė ir lengvai spynos ant polių.Jokios priemonės yra reikalingos.

Techniniai duomenys :

1. Pavadinimas: Vežimėlis Puodelio Laikiklis

2. Medžiaga: PVC

3. Dydis: 7*15 cm/2.7*5.9 į

Pakavimo Sąrašas:

Vežimėlis Puodelio Laikiklis*1

Prekės Informacija
  • Amžius: 25-36m
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Vežimėlis Puodelio Laikiklis
  • Medžiaga: coolmax
  • Tipas: Sėdynės pagalvėlė

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai