Elektrinis Pėdų Šildytuvas Minkšta Pėdų Klimato Atšilimo Padas Su Pastovios Temperatūros Elektros Patalynės Skaityti Darbo Studijuoja Miega

€13.04 €25.07

(0 Atsiliepimai)

SKU: m433958



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pažangios pastovi temperatūra yra 55 laipsniai garantuoja jums likti šiltas visą žiemą ilgai.Lengva nešiotis, tai puiki minkšta pėdų šildytuvas moterų lauke.Patinka ramybė, protas žinant, šilčiau bus automatiškai išjungti, kai temperatūra viršija nustatytus duomenis.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Koja šilčiau

Grynasis svoris: apie 175g

Bendras svoris: apie 315g

Gaminio dydis: (vidut.)30*50 cm/11.81*19.69 cm

Pakuotės dydis: (vidut.)27*16*5cm/10.63*6.3*1.97 cm

Įėjimas: 5V2A

Medžiaga: Krištolas super minkštas

Galia: 9W

Šildymo plotas: (vidut.)15*ne didesnis kaip 36 cm/5.91*14.17 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Kojų šilčiau

1pc**anglų vadovas

1pc*Tipas-C šildymo kabelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išimtiniais Koja Jaukumo: Patirtis idealus koja komfortą su mūsų Šildomos Koja Šilčiau.Jos švelni kristalų super minkštos medžiagos yra ne tik odos draugiškas, bet kvėpuojantis, išlaikyti jūsų kojų šiltas ir jaukus.

2.Lengva Komfortą: jis Šildomos Koja Šilčiau suteikia greitą ir efektyvų šildymą, palaikant pastovų temperatūra yra 55 laipsniai išlaikyti jūsų kojų šiltas ir jaukus.Tai švelnus odai ir saugus naudoti.

3.Nešiojamų ir Jaukus: Patirtis idealus komfortas su mūsų Šildomos Koja Šilčiau.Jo kompaktiškas ir sulankstoma konstrukcija leidžia jį lengva nešiotis ir naudoti lauko sąlygomis.Su žemos įtampos elektros energijos tiekimo 5V2A USB, tai saugu ir patikima visiems.

4.Perkaitimo Apsauga: kojų atšilimo mygtukai yra įmontuotas temperatūros daviklis, kuris stebi, šilumos lygį.Kai temperatūra viršija nustatytą duomenų, jis bus sustabdytas šildymas automatiškai, siekiant užkirsti kelią žalos ar diskomfortas.

5.Patobulintas Komfortas: Su šiuo Šildomos Koja Šilčiau, patirtis idealų komfortą ir šilumą.Moterims skirtas, jis puikiai tinka naudoti miegamajame, gyvenamasis kambarys, studijuoti kambarys, bendrabutyje, ir daugiau.Mėgaukitės jaukumą ir minkštumą, kaip jums atsipalaiduoti po ilgos dienos.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai