A50I Sunkiųjų Šveitimas Kempinės,Dual-Sided Indų plovimo Kempinė, Skirta Virtuvė,Multi-Naudoti Giliai Valymas Valykite Kempine,Pilka 40 Vnt

€10.09 €14.84

(0 Atsiliepimai)

SKU: m433492



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sunkūs.Jį sudaro 3 sluoksniai-pseudoverdančiojo sluoksnio ir 2 sluoksnių kempinė.Galingas plovimas, paviršius padeda spręsti užsispyręs dėmes ir veiksmingai pašalina užsispyręs purvo.Kempine servetėlės toli purvo ir dalelių.Jis gali būti naudojamas su indų plovimo skysčiu.

Valykite kempine yra patvarus, nėra lengvai deformuojasi, ir nebus nukristi arba kreko taip pat lengvai, kaip paprasti kempinės.Tai gali trukti ilgą laiką, net ir tada, kai šveitimo kieto maisto.Todėl, prašome naudoti valymo kempine nuvalykite ir švarus bet kuriuo metu.

Storesnis kempine, geras vandens sugėrimas, daug putų ir gera nukenksminimo poveikį.

Naudojimas: Virtuvės valymo, keptuvės, puodai, kriauklės, plautuvės ir kt.Stipri vandens absorbcija, daug putų, gerai, ir jokios žalos paviršiaus.

Spalva: juoda + balta

Medžiaga: sponge

Dydis: 11x7x3.5cm

Pakuotės Turinys:

40 * Patiekalas Kempinė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai