80 Lapų Pastaba Pad Mielas Animacinių filmų Lokys Mergina nuplėšiamų Sklandžiai Raštu Studentų Dovana Turėti Mini Lipni Pastaba Memo Pad Mokyklos Buveinė Sta

€0.52 €0.93

(0 Atsiliepimai)

SKU: m40823



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

80 Lapų Pastaba Pad Mielas Animacinių filmų Lokys Mergina nuplėšiamų Sklandžiai Raštu Studentų Dovana Turėti Mini Lipni Pastaba Memo Pad Mokyklos Raštinė Raštinės Prekes

Žavinga Dizainas: Featuring mielas animacinių filmų padengia arba mergina temą modelių, kurie yra aiškiai išspausdinta, tai lipni pažymi, pridėti jutiklinio įdomus ir asmenybės į savo priminimus ar pranešimus.

Universalus ir Patogus: Mūsų sticky notes yra lengva naudotis, ir nuplėšti, puikiai tinka klijuoti beveik ant visų lygių paviršių, pavyzdžiui, knygos, sienoms, kompiuteriams, šaldytuvams, ir daugiau.Idealiai tinka organizuoti savo darbo ar namų erdvės.

Gausiai Kiekis: iš viso 80 lapų per pakuotė, šių sticky notes yra pakankamai kasdienio vartojimo, užtikrinti, jums niekada paleisti, kai jums jų reikia labiausiai.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės storo popieriaus, kuris leidžia sklandžiai rašyti, be jokių dažų įsiskverbimo, mūsų sticky notes užtikrinti, kad jūsų pastabas lieka aiškūs ir įskaitomi.

Puiki Dovana Idėja: Šie praktiniai lipni pažymi, kad mąstantis dovana draugams, šeimos nariai, klasiokai, kolegos, ar mokytojai apie progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujųjų Metų, atgal į mokyklą sezono baigimo, ir daugiau.

Aprašymas:

Pristatome mūsų lipdukais, skirtas patogumui ir stilius.Šių paprasta naudoti, sticky notes, gali būti be vargo nuplėštas ir prisijungė prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus - knygos, sienos, mokyklos taryba, kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, šaldytuvai ir kt.Kiekvienoje pakuotėje yra iš viso 80 lapų, suteikiant pakankamai tiekimo jūsų kasdienių poreikių.

Mūsų sticky notes yra ne tik praktinė, bet ir estetiškai malonus.Jos funkcija mielas animacinių filmų padengia arba mergina temą modelius, kurie yra atspausdintas visiškas aiškumas.Tai prideda smagumo ir asmenybės į savo priminimus ar pranešimus.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės storo popieriaus, tai lipni pažymi, užtikrinti, kad sklandžiai rašyti, be jokių dažų įsiskverbimo.Tai reiškia, kad galite brūkštelėti savo mintis ar priminimus, nesirūpindami rašalo seeping per popieriaus.

Šių sticky notes praktiškai dovana draugams, šeimos nariai, klasiokai, kolegos, ir mokytojai.Jie puikiai tinka progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujųjų Metų, atgal į mokyklą sezoną, padalos, ir daugiau.Pridėti purslų kūrybiškumą ir funkcionalumą, savo dieną su mūsų lipdukais!

Prekės Pavadinimas: Lipni Pastaba

Medžiaga: Popierius

Savybės: Cartoon Lokys/Mergina, nuplėšiamų, Sklandžiai Raštu

Dydis Informacija:

Mėlynos spalvos, L: 8cm/3.15", W: 8cm/3.15" (Vidut.)

Juoda Balta, L: 8cm/3.15", W: 8cm/3.15" (Vidut.)

Balta Mėlyna, L: 6cm/2.36", W: 9cm/3.54" (Vidut.)

Mėlyna 2, L: 6cm/2.36", W: 9cm/3.54" (Vidut.)

Balta+Raudona, L: 8cm/3.15", W: 8cm/3.15" (Vidut.)

Blue1, L: 6cm/2.36", W: 9cm/3.54" (Vidut.)

Balta, L: 8cm/3.15", W: 8cm/3.15" (Vidut.)

Šviesiai Mėlynos spalvos, L: 6cm/2.36", W: 9cm/3.54" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Pastaba Pad (80 Lapų Komplekte)

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Klijais Arba Ne: Taip
  • Pritaikyti: No
  • Stilius: Bloknotai
  • Funkcija: Lipnios
  • Prekės Pavadinimas: BLUELANS
  • Magnetizmas: No

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai