Spalvinga Ištraukiama Ženklelis Ritės Ženklelio Turėtojams su Karabinai Įrašą, Studentams, Mokytojams Biuras

€2.50 €4.16

(0 Atsiliepimai)

SKU: m35817



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujai Sunkiųjų Ženklelis Turėtojas Keychains Ištraukiamas Ritės Raktų pakabukai Grandinės Įrašus, Studentams, Mokytojams, Biuro, Naujai

Aprašymas:

Savybės:

Sunkiųjų Ženklelis Turėtojas Keychains: Šie ženklelis turėtojas keychains yra suprojektuoti su patvarumu omenyje, atlaikyti sunkiųjų kasdienio naudojimo nesulaužant ar nešioti lengvai.Jie idealiai specialistų, pavyzdžiui, slaugytojų, gydytojų, ir pramonės darbuotojų, kuriems reikalingas patikimas ir tvirtas ženklelis savininko sprendimas.

Sunkiųjų Ženklelis Ritės Laikikliai: Mūsų sunkiųjų ženklelis ritės laikikliai yra pastatytas paskutinis, saugaus ir patogus būdas nešiotis asmens TAPATYBĖS kortelės arba prieigos kortelės.Ritės mechanizmas užtikrina sklandų ir lengvas termino pratęsimas ir įtraukimo, leidžiantis greitai ir lengvai gauti savo ženklelį, kai reikia.

Spalvinga Ištraukiama Ženklelis Ritės: Pridėti jutiklinio gyvumo į savo darbo aprangą su mūsų spalvinga ištraukiama ženklelis ritės.Prieinama diapazonas akį traukiantis spalvų, šios ritės ne tik tarnauti funkcinę paskirtį, tačiau taip pat leidžia jums išreikšti savo stilių.Su ištraukiama funkcija užtikrina, kad jūsų ženklelis lieka tvarkingai vietos, kai nenaudojamas.

Ženklelio Turėtojams su Karabinai Įrašą: Mūsų ženklelio turėtojams yra įrengta su karabinai įrašą, saugaus prisirišimo pasirinkimas jūsų patalpas.Į karabinai įrašą leidžia lengvai pritvirtinti ir nuimti savo ženklelį turėtojas, krepšiai, diržai, arba drabužius, užtikrinant, kad jūsų ženklelis yra visada pasiekiamas ir matomas.

Ištraukiamas Ritės Raktų pakabukai Grandinės Įrašų: Su mūsų ištraukiamas ritės raktų pakabukai grandinės įrašus, galite patogiai atlikti keletą dalykų, tokių, kaip raktai, ID korteles, ir smulkūs įrankiai.Į ištraukiamas dizainas siūlo lankstumą, ilgis, leidžia jums reguliuoti pasiekti savo daiktus taip, kaip reikia.Grandinės įrašų teikti papildomą priedą funkcijos, užtikrinant, kad jūsų daiktai būtų saugiai pritvirtintas.Puikiai tinka studentams, mokytojams, biuro darbuotojams, ir visiems, kurie turi išlaikyti savo essentials " organizuota ir lengvai prieinama.

Techniniai duomenys:

Kabelio Ilgis: Apytiksl. 60-70CM

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas, MGM, chromuotas cinko lydinys, PVC

Komplektą Sudaro:

1 x ID Kortelės Turėtojas Sagtis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Metalų Tipas: NĖRA

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai