40pcs Profesinės Reketas, Atsuktuvas su Patarimais, Puikus Namų Tobulinimo

€17.36 €34.73

(0 Atsiliepimai)

SKU: m27144



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savybės:

OOTDTY

Tai 40pcs reketas, atsuktuvų rinkinys tai universalus įrankis su 3 pozicijos mechanizmas lengvai įtempti, atsipalaidavimas, ir užrakinimo.Puikus "PASIDARYK pats" entuziastams ir profesionalams.

Pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno, šis kompaktiškas atsuktuvas, užtikrina ilgalaikį naudojimą ir yra atsparus rūdims.Jos reguliuojamas dizainas leidžia lengvai rotaciją ankštose vietose.

Skirtas komforto ir efektyvumo, reketas, atsuktuvas pasiūlyti patogų sukibimą ir sumažina rankos nuovargį.Tinka visiems reikalinga patikima priemonė įvairias užduotis.

Ar dirbate namų projektai ar remonto darbus, tai reketas, atsuktuvas, yra puikus.Multi kampų mechanizmas ir nešiojamų saugojimo kad tiktų plačiai svyruoja programas.

Patirtis patogumo ir universalumo šis reketas, atsuktuvas.Su savo keičiamos bitai ir funkciją, tai lengva spręsti įvairius varžtus ir užtikrinti saugią tinka.Turi turėti įrankį, bet toolboxs.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: stainles steel

Komplektą Sudaro:

1XScrewdriver

39XDrill Tiek

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: YOFE, YOFE

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai