Oro Fryer Receptai Magnetinio Kalendoriaus Greiti Oro Fryer Cookbook Patogu Ir Praktiška Oro Fryer Krosnelė Cookbook Greitai

€3.84 €7.69

(0 Atsiliepimai)

SKU: m15843



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome mūsų Airfryer Virimo Knyga, būtina turėti visi tėvai, kurie virėjas!Priimti spalvotas spausdinimas, šis Oro Fryer Cookbook yra supakuota su skanus Oro Fryer Receptai padaryti valgio ruošimo vėjas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Oro Fryer Cookbook

Svoris: 76g

Gaminio Dydis: (vidut.)21.65*14cm/8.52*5.51 cm

Pakavimo Sąrašas:

Oro Fryer Cookbook * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvai Būdų, kaip Naudoti: lengvai Gauti oro, kepimo receptai su mūsų cookbook magnetinis lipdukas, kad prilimpa prie jūsų šaldytuvas.Su dviguba pakaba funkcijos, sustabdo jį su nešiojamų kėlimo žiedai arba kabliukai, kad būtų patogiau ir niekur jūsų virtuvėje.

2.Kepimo Patirties: Šis oro fryer cookbook suteikia jums su maistu klasifikavimo gaires, skystas proporcijos, slėgio viryklė kepimo laiką, bei įvairių rūšių receptus, kad leidžia jums lengvai gerai, naudojimo greitpuodžiai.

3.Patobulintas Vartotojų Patirtį: Šis oro fryer kucharską yra apačioje pastaba dizainas su maisto klasifikacija pastabos, užtikrinant, kad jūs galite lengvai žiūrėti ir rasti receptai remiantis jūsų norimą maisto kategorijos.Atsisveikinti su vargo ieškant per puslapius rasti geriausią receptą ir sveiki patogiau maisto ruošimo patirtis.

4.Aišku, vaizdinės Priemonės: Gauti įkvėpė ir virkite lengvai naudojant šį Oro Fryer Cookbook featuring aišku, spalvotas spausdinimas.Kucharską tai patrauklus ir interaktyvus dizainas leidžia jums naršyti arba ieškoti receptai su tik iš pirmo žvilgsnio.Kiekvienas receptas buvo curating aiškius nurodymus, siekiant užtikrinti puikius rezultatus.

5.Nuostabi Dovana: Atraskite paslaptis, oro kepti su šio cookbook.Idealus kaip pristatyti tėvams, kurie virti ar dovana maisto ruošimo entuziastai.Su nuostabiu receptai, tai geriausia dovana draugams, kuriems patinka gaminti.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai