Vielos Valdymo Pagal Stalas Sandėliavimo Lentynos, Pagal Stalas Organizatorius Kabelių Lovelių Pagal Darbo Stalas Vielos Valdymo Metalo Rack Storage

€4.52 €8.22

(0 Atsiliepimai)

SKU: m11300



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote būdas išlaikyti jūsų darbalaukio švari ir tvarkinga?Mūsų aukštos kokybės ketaus Pagal Stalas Kabelių Valdymo Dėklas gali padėti.Su šoniniais įrašus klipas stalo krašto, ji sklandžiai išvaizdą ir suteikia daugiau saugojimo patogumas.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: geležis

Gaminio dydis: apie 38x12x4.5cm/14.96x4.72x1.77 cm

Produkto svoris: 770g

Pakavimo Sąrašas:

1x Pagal Stalas Kabelių Valdymo Dėklas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sutaupyti Vietos: Su šiuo kabeliu valdymo pagal darbo stalo, galite sutaupyti vietos ir laikyti darbalaukio švarus ir tvarkingas.Tai turi didelės talpos saugoti pagal desktop maitinimo laidai, kištukiniai lizdai, USB šakotuvai, kompiuterių transformatorius, ir daugiau.Ne daugiau nepatogus laidų ar susivėlęs kabeliai.

2.Medžiagos, Puikios Kokybės: Pagaminti iš puikios geležies, pagal mūsų stalo kabelių valdymo sistema, pasižymi neprilygstamu stiprumo, dilimui ir ilgalaikį patikimumą.

3.Pagerėjo Stalas Organizacija: Padidinti stalas organizacijos ir sukurti netvarką-nemokamai, dirba su mūsų Kabelinių Valdymo Pagal Stalas.Featuring greitas montavimas, stabiliai fiksuotojo kabeliai su šoniniais įrašus išvengti nukristi, ir ne-gręžimo technologija, ji išlaiko savo darbą netvarka-nemokamai.

4.Nuostabiai Meistriškai: Mūsų Kabelių Valdymo Pagal Stalas gali pasigirti aukščiausios meistriškumo, kurti aukštos kokybės, rūdžių įrodymas ir sklandžiai sprendimas, kuris leidžia kabeliai galėtų laisvai praeiti be žalos.Jos išnyks atsparus ir be šerpetų dizainas prideda liesti sleekness savo darbo organizavimą.

5.Plačiai Naudojamas: Mūsų Kabelių Valdymo Pagal Stalas optimizuoja jūsų darbas sumažinti netvarką ir padaryti viską, kas lengvai prieinama.Jo universalumo skatina labiau organizuotas ir efektyviai aplinką namuose, įmonėms, ir klases, ir tiek.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai