Taktiškai Žurnalas Maišelį Lauko Medžiokliniai Šautuvai Žurnalas Maišelį Didelės Talpos Triple Žurnalo Priedą Paketo GXMF

€8.05 €11.19

(0 Atsiliepimai)

SKU: m96051



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savybės:

OOTDTY

Jis gali lengvai atlikti priedai, didinti įvairovę ir mastelio.

Šis krepšys turi daug skyrių ir kišenių, kurių gali būti naudojamas saugoti įvairių karinių smulkių daiktų, lauko įranga ir priemonės, kad atitiktų skirtingus vartotojų poreikius.

Pagamintas iš poliesterio audinio, jis turi gerą ilgaamžiškumas ir atsparumas plyšimui, ir tinka atšiaurių lauko aplinka.

Vidaus erdvė yra erdvus ir gali tilpti daug smulkių daiktų, o kelis kišenės ir skyriai gali tvarkyti elementus tvarkingai lengvai klasifikavimo ir saugojimas.

Tinka karinio mokymo ir taktiškai pratimai, patogus nešiotis ir greitai prieiti prie reikalingų daiktų.Jis taip pat tinka lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, stovyklavimas ir išvykos pėsčiomis, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti būtina įranga ir šiukšles.

y

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Juoda/Chaki/Žalia

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1x Žurnalas Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai