Golfo Klubas Etiketės, 5 Lapas, Golfo Strike Juosta Poveikio Etiketės Golfo Juosta Naudinga Mokymo Pagalbos Kulka Nuoseklumo Analizė Miškai

€3.64 €5.20

(0 Atsiliepimai)

SKU: m85527



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagerinti jūsų golf swing lengvai naudojant šias golfo poveikio lipdukai.Kiekviena etiketė yra lengva taikyti ir pašalinti, nepaliekant jokių pėdsakų gale.Lengvas pakuotė užtikrina, kad jūs galite lengvai nešiotis su savimi, dėl praktikos, jei norite.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas:

Specifikacijos: 4 etikečių viename lape(2 geležies etiketės, 2 medienos etiketes)

Medžiaga: PVC lipnios

Skaičių naudojimas: Kiekvieną etiketę, gali būti naudojamos ne mažiau kaip 5-6 kartus

Tikslas: Gauti pataikyti taško ir kamuolį pataikyti tendencija gerinti sūpynės tikslumas

Pakavimo Sąrašas:

Golfo Poveikio Lipdukai*5 lapas

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geresnių Rezultatų: Pakelti savo golfo patirtimi su mūsų poveikio juosta, kuri suteikia pažangios technologijos už aiškią ir tikslią poveikio ženklas, suteikia momentinį grįžtamąjį ryšį, siekiant padėti jums padaryti būtina, sūpynės, patikslinimus geriau vatinas rezultatus.

2.Padidinti Jūsų Sūpynės Metodika: Patirtis pastebimas pagerėjimas jūsų sūpynės įgūdžius su mūsų puikus golfo poveikio juosta.Specialiai sukurtas naudoti esant sausoms oro sąlygoms, šių mokymų pagalba užfiksuoti 5 į 6 poveikis per etiketės, siekiant padėti jums nustatyti, kur tiksliai jūs pasiektų kamuolį klubas face.

3.Patobulintas Tikslumo: Padidinti savo sūpynės potencialą, o mūsų poveikio juosta, kuri rodo, atstumas nuostoliai saldus vietoje.Realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį siekiant koreguoti savo sūpynės ir laikyseną, užtikrinti nuoseklų ir tikslūs smūgiai, kiekvieną kartą.

4.Besiūliai Naudojimas: Lengvai pritvirtinti ir nuimti golfo poveikio juosta iš jūsų clubhead.Pagaminta iš plyšimui atsparios medžiagos ir puikus sukibimas, ji negali palikti bet žymėti iš paskos.Lengvai prisitvirtina prie golfo klubo vadovas besiūlių naudojimo.

5.Lengvai Transportuojamas: Atlikti mūsų golfo poveikio juosta ir jos lengvos pakuotės ir pasidalinti ja su savo golfo bičiuliai bet kuriuo metu.Jo kompaktiškas dizainas be vargo tilptų į jūsų golfo krepšys, todėl jį lengva transportuoti ir praktika kartu.Pagerinti savo sūpynės ir pamatyti rezultatus, žinoma.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai