3x7 Kalnų Dviratį 21 Greičio Perjungimo Svirtis Shifter Apkabos Juosta Dviračių MT Stabdžių Perjungimo Svirčių Komplektas

€5.03 €7.18

(0 Atsiliepimai)

Žymos: kalnų dviratis

SKU: m63988



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto Savybės

🚴 Aukščiausios kokybės Medžiagos: Aliuminio lydinys ir geležies kabelio medžiagos produktų.Pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, bi bauda proceso charakteristikos patvarus, minkštas ir patogus.

🚴 Unikalus Dizainas: Juodos spalvos dizainas, suteikti savo dviračiu puikią išvaizdą.Vaizdo pavaros ekranas užtikrina pavaros perjungimas yra aišku iš pirmo žvilgsnio.Su pavarų perjungimo ir stabdžių funkciją, shifter yra paprasta naudoti.

🚴 Universalūs: tinka bet kokios standartinės tiesiai dviračių ar scooter stunt rankena juosta, arba 18 greitį arba 21speed dviračiai.pvz.: kai kurių paprastų dviračių,kalnų dviračių,sulankstomas dviratis,kelio dviračiu ir pan.Tinka MTB / miesto automobilis / pramoginės transporto priemonės / automobilių kelių / lyginimo.

🚴 Privalumas: 3*7/8-greičio perjungimo/stabdžių rankenėlės suteikia ergonomiškai suprojektuoti, pirštų padėtį ir sukelti-stiliaus rankena.V-stabdžių sistemos: Suderinamą su V-stabdžių sistemų ir kabelių diskiniai stabdžiai. (Mechaniniai diskiniai stabdžiai.).Gera danga, geriau ir patogus naudojimas, neslidus.Sumažinti nuovargį jūsų rankos, riešai ir alkūnės ilgai važiuoja.

Produkto Specifikacija

Jungiklis Su Šlapia Danga Rinkinys

Tipas

Dviračių Shifter

Medžiaga

Guma

Spalva

Raudona+Juoda (Kaip nuotraukose)

Skersmuo

2.2 cm/ 0.87 colių

Rankena Vamzdelis (ne jungiklis) Ilgis

8cm

Pakuotė

1 x Shifter

1 x su šlapia Danga

Prekės Informacija
  • Medžiaga: dviračių pavarų perjungimo svirtis
  • Modelio Numeris: dviračių pavarų perjungimo svirtis
  • Pavaros: 21 Greitis
  • sudedamosios dalys: Derailleurs
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Front Derailleur
  • Iš Viso Talpa: dviračių pavarų perjungimo svirtis

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai