1/16Inch Turnbuckle Vielos Įtempėjas Rinkinys Sunkiųjų Turnbuckle Kabelis Turėklai Rinkinys 65Ft Lynas,M5 Kablys ir Akių Turnbuckle Rinkinys

€12.34 €17.62

(0 Atsiliepimai)

SKU: m42879



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Turnbuckle Kabelis Turėklai Rinkinys ,Apima 304 lynas,M5 akių varžtą,turnbuckle kablys ir akių,aliuminio užspaudimo kilpos movos ir nerūdijančio plieno, antpirštis,vienkartinis pirkimas atitinka jūsų skirtingiems poreikiams.Gali būti plačiai naudojamas deniai, turėklai , kabinti lauko apšvietimas,vaizdo kabinti ir clothesline.

Produkto Specifikacijos: 304 Lynas:1,5 mm, 35m ilgio;Kabelių Žiedais:1,5 mm;Aliuminio Užspaudimo Kilpos Rankovės:1,5 mm;M5 Akių Varžtas;M5 Turnbuckle Kabliu ir Akių.

Kokybės Medžiagas:lynas yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno,7x7 statybos nėra lengva pertrauka ir dėvėti, atsparus;Aliuminio užspaudimo kilpos rankovėmis, pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio,tvirtas ir patvarus,gali padidinti stabdymo jėga kabelių apsaugai;Plieniniai antpirštis, M5 Akių Varžtas M5 Turnbuckle kablys ir akių yra taip pat pagaminti iš nerūdijančio plieno,ji nėra lengvai naikina net ir lyjant ar atšiaurios aplinkos.

Patogu Naudoti:Iškirpti norimą kabelio ilgis su vielos žirklės; 1/16inch lynas žiedais gali užkirsti kelią plieninis lynas dėvėti, pailgina eksploatavimo laiką; 1/16inch lynas užspaudimo Kilpos Rankovėmis poreikius užspaudimo įrankiai sugriežtinti ir pritvirtinkite viela; Turnbuckle kablys ir akių ir Akių varžtas gali būti tvirtinamos ant sienų, plokščių ir kur jums reikia, palaikymo kabelį per tinkamą atstumą nuo sienos.

Turnbuckle Kabelis Turėklai Rinkinys

Apima 304 lynas,M5 akių varžtą,turnbuckle kablys ir akių,aliuminio užspaudimo kilpos movos ir nerūdijančio plieno, antpirštis,vienkartinis pirkimas atitinka jūsų skirtingiems poreikiams.

Gali būti plačiai naudojamas deniai, turėklai , kabinti lauko apšvietimas,vaizdo kabinti ir clothesline.

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x Turnbuckle Vielos Įtempėjas Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Informacija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai