Silikoninės Apsaugos Atveju Insta360s GO3 Dulkėms Kūno Atveju Silikono Padengti Sportinė Kamera, Apsaugos Priedai

€4.26 €8.89

(0 Atsiliepimai)

SKU: m228663



Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugoti savo Insta360s GO3 veiksmų fotoaparatas su šiuo silikono atveju.Jis yra atsparus įbrėžimams, plaunamas ir lengva naudoti.Tiesiog padėkite fotoaparatą į silikono ir mėgaukitės savo nuotykius.Jei bus išvengti įbrėžimų, įlenkimų ir dulkės kenkia jūsų prietaise.Būtina turėti aksesuaras sporto entuziastai.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalvos: Juoda, Balta

Paketas, sąrašas:

Už Insta360s GO3 Silikono Apsaugos Dėklas* 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandžiai ir jaukus: Šiuo atveju yra pagamintas iš eco-friendly skysto silikono, kuris suteikia švelnus ir šiltas jaustis savo Insta360s GO3. Ji taip pat apsaugo nuo prakaito pakenkti savo fotoaparatą ir yra lengvai plaunamas ir atsparus įbrėžimams.

2.Lengvas įdiegti: Viskas, ką jums reikia padaryti, tai skaidrių veiksmų kameros į silikono atveju ir esate pasiruošę eiti.Puikiai tinka pradedantiesiems ir patogus kasdieniam naudojimui.

3.Optimalus pritaikymas: Ši silikono atveju atitinka formos savo Insta360s GO3 kamera, užtikrinant saugią ir stabilią priedą.Ji taip pat apima fotoaparato visiškai, apsaugant ją nuo įbrėžimų, įlenkimų ir kitos žalos.Šis kompaktiškas ir aptakus atveju stiprina jūsų fotoaparato išvaizdą ir veikimą.

4.Universalus Insta360s GO3: Tai silikono atveju yra specialiai sukurta Insta360s GO3 ir suteikia vientisą tinka jūsų sportinė kamera.Ji apsaugos jūsų prietaisą nuo dulkių, smūgių ir įbrėžimų.Tai fantastiška dovana pasiūlymas fotoaparatas mėgėjams, kurie mėgsta išsaugoti savo awesome nuotykiai.

5.Švarus Paprasčiausiai: Tai silikono atveju saugo jūsų Insta360s GO3 nemokamai iš dulkių ir nešvarumų.Jūs galite užfiksuoti puikias vaizdo įrašus ir nuotraukas su šia patogia atveju.Tai lengva valyti ir greitai išdžiūti su vandeniu.

Prekės Informacija
  • Medžiaga: Silikagelis
  • Suderinamos Prekės: insta360 Go3
  • Modelio Numeris: Už Insta360s GO3 Silikono Apsaugos Atveju
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinama Kameros Stilius: mirrorless fotoaparatai

Parašykite atsiliepimą

- Prisijungęs Vartotojas -

Įvertinkite Produktą

Panašūs produktai